LA COPA: L’ARASKI EL PRIMER DE LA CLASSE

L’Araski, l’equip revelació d’aquesta primera volta de la LF, ha estat el primer equip classificat per la Copa en fer els deures. Avui mateix ha iniciat la promoció d’un pack als seus seguidors perquè els acompanyin a Fontajau al mes de Febrer,

Si a Girona estem molt contents de ser la seu de la propera Copa, a Vitòria segur que estant tant o igual de contents que nosaltres amb la seva primera participació en aquesta competició. Ni de lluny entrava en els seus plans quan va començar la lliga, però després veient com s’ha anat desenvolupant tot és evident que hauria estat una injusticia si no es classificaven i ho han aconseguit de forma sobrada quedant quartes.

Segur que haurien preferit que Girona fos més aprop perquè són molts kilòmetres de viatge, però en cap moment s’ha sentit cap retret al respecte per part de les vitorianes. Al contrari, han centrat els seus esforços en preparar una oferta el més ràpid possible pels seus seguidors. Jugar la Copa és un premi sigui a la cantonada de casa o a l’altra punta del món i així s’ha d’afrontar. Aquest any toca Girona i qui sap si l’any vinent serà Vitòria.

Foto: Araski

Personalment amb moltes ganes de tornar-les a veure jugar a Fontajau. Quan varen venir ho varen fer amb la Marta Tudanca tornant d’una lesió d’algunes setmanes, la capitana Laura Pardo que s’estrenava a la competició després de messos de baixa, Gidden només amb un entrenament a les esquenes (ara no hi serà, però la seva futura substituta hauria de tenir més marge d’adaptació) i l’Arrate Agirre que va caure al principi del partit donant-se un cop al cap important i ben poc va poder jugar … i com podeu veure a la fotografia en plenes condicions és tot un nervi.

Foto: Encancha.com

Des de Girona només dir-los que seran molt benvinguts i els tractarem com si estiguessin a casa. Tant de bo es confirmi l’assistencia del seu equip infantil a la Mini Copa i puguem gaudir  també veient part de les seves categories inferiors.

Foto: Araski