LF: Canvi de cromos

La majoria d’equips en un parell de dies tornen als entrenaments i  s’estan movent per tal que els nous reforços ja s’hi puguin recuperar. Avui s’han anunciat dos nous fitxatges a l’IDK Gipúscoa i al Zamarat.

L’IDK aquesta tarda ha confirmat el fitxatge de la pívot canadenca Adut Bulgak de 1’93 que acompanyarà a Nadia Colhado i Toch Sarr al joc interior. Aquesta jugadora va estar escollida número 12 del draft de la WNBA al 2016 i és la primera vegada que juga a la LF. Aquest any ha estat jugant a Shinhan Bank S-Birds, equip de Korea, on sembla que han fet un intercanvi amb la Destiny Williams perquè ha estat arrivar la MVP de la LF que va deixar recentment el CREFF per enrolar-se amb l’equip koreà i marxar la Bulgak.  Per tant l’IDK si les lesions no ho eviten tindrà un potent equip novament per recuperar posicions que varen perdre a la primera volta.

El Zamarat ha incorporat a l’aler Nina Bogicevic que alguns girunins recordaran de la seva estada a l’Uni a la temporada 2009-2010. És una rodamón del bàsquet i ha passat per un bon grapat d’equips de la LF (Uni, Conquero, Cadí la Seu, Al-Qazeres, CREFF, …)

De moment l’Uni no mou fitxa, però qui sap si Pere Puig treurà un as de la màniga al darrer moment, estarem ben atents. De tota manera hem de tenir en compte que la «nostra cuesta de Enero» d’aquest proper any serà important amb l’organització de la Copa al mes de Febrer pel que si no ens venen els Reis ho entendrem perfectament que el sr. Puig sempre ha tingut molt criteri i el primer és el primer.