El futur és una realitat

L’any s’acaba i és hora de valorar aquesta primera part del curs. A l’estiu els fixatges que s’anaven fent eren molt bons, però s’havia de veure si tants noms es podrien conjuntar i s’ha confirmat que així ha estat.

De tota manera si tingués que destacar algú de la plantilla perquè gratament m’ha sorprès no seria cap de les que fa més punts o agafa més rebots i ni de lluny juga més. Triaria a l’Helena Oma i l’Ainhoa López perquè sembla mentida que amb el poc temps que han jugat hagin pogut deixar mostres del gran talent que tenen.

S’han estrenat a LF i a l’Eurocup, però quan surten és com si estiguessin jugant al pati de l’escola. Llàstima que les veiem amb comptagotes, però quines gotes de qualitat que sempre ens deixen.

Toca tenir paciencia perquè aquest any són les aprenents i estan fent un master, però d’aquí poc temps quan siguin elles les mestres i siguin les que donen les classes a les debutants sempre podré dir que les vaig veure debutar a Fontajau i de record uns minuts musicals.

CHAPEAU PER LA QUALITAT I SOBRETOT PER L’ACTITUD !!!