LA COPA: EL DISGUST DE L’AL-QÁZERES

A Cáceres aquest matí s’han despertat amb un bon ensurt i gairebé se’ls hi indigesten els turrons d’aquests dies. Des del canal d’Esports de la TV extremenya (@DeportesCexTV) han anunciat amb entrevista inclosa a Elena Corrales, jugadora del Al-Qázeres que es quedaven sense Copa. Sembla ser que la Federació havia decidit mantenir el format antic i només hi participarien els quatre primers classificats, per tant no jugaven la Copa.

Malas noticias para el @CBALQAZERES. ¡SE QUEDAN SIN COPA! La Federación deja en 4 los participantes y no en seis como en un principio. pic.twitter.com/vtTQKYuk4u

Al final tot ha quedat en una innocentada, però a més d’un li han colat la broma. Qui havia de pensar malament de l’Elena Corrales si des de mini que juga amb l’equip de Càceres … l’any vinent la nominen pels Oscars.