Els Reis s’avancen a Salamanca

Els Reis van passant pels diferents equips de la LF, però a mitja tarda s’anunciava la sorpresa a Salamanca. La base Erika Wheeler a qui havien relegat a jugar només la Lliga per fer lloc a l’Èrika de Souza a l’Eurolliga rescindia el seu contracte, però al poc temps s’ha anunciat l’arrivada d’Alana Beard. Jugadora de l’actual campió de la WNBA, Los Angeles Sparks on va tenir un paper important. L’any passat varen fer la mateixa jugada i la varen fitxar per Reis i després d’aconseguir guanyar la lliga va marxar. En principi no jugarà l’Eurolliga tal com passava amb Wheeler, però un gran fitxatge per les salmantines.

Foto: Salamanca TV

A Girona de moment no hi ha moviment, però on sí n’hi haurà d’haver per força és a Gernika on avui s’ha comunicat la baixa de dues jugadores, Sandra Pirsic i Laquinta Jefferson que conformaven l’equip titular juntament amb Maria Pina, Maria Asurmendi i Amisha Carter.