CAMPIONAT D’ESPANYA CADET: REPRESENTACIÓ GIRONINA

Tornem a tenir a la rosinca Laia Moya de “bolos” aquests dies, però aquesta vegada acompanyada per la Júlia Soler, jugadores totes dues del Cadet A del GEIEG. Totes dues formen part de la selecció catalana que des del dia 3 i fins al 7 de Gener disputarà a Huelva el campionat d’Espanya cadet i infantil de seleccions . Una competició que reuneix a 19 federacions autonòmiques, 76 seleccions, gairebé 1.000 jugadors i jugadores, 400 entrenadors, 90 àrbitres i on es preveu 5.000 visitants.

A la fase prèvia la Laia i la Júlia jugaran contra la Comunitat Valenciana, Extremadura, Castellà Lleó i Euskadi. La selecció catalana és la vigent campiona en guanyar a la selecció d’Andalusia a la final del campionat de l’any passat. El cadet femení ha participat en les 25 edicions d’aquests campionats aconseguint un total de 23 medalles: 15 d’or, 4 d’argent i 4 de bronze. 

Seguirem en la distancia a les nostres gironines, desitjant-los que els hi vagi molt bé i disfrutin que és del que es tracta … ara si es pot guanyar millor 😉