LA MINICOPA:  ARASKI I UNI FERROL CONFIRMATS

Avui l’organització de la Mini Copa ha rebut dues molt bones notícies per començar l’any. Aquest matí rebien la confirmació oficial per part de l’Araski i l’Uni Ferrol que els seus equips infantils femenins accepten l’invitació i vindran a Girona a disputar la Mini Copa de la Reina.


Foto: Araski

A l’espera de saber la decisió final de l’Avenida i l’Al-Qázeres, però amb la participació garantida d’aquests equips juntament amb Gernika i Girona ja confirmats i sabent que hi ha equips de la LF que ja s’han ofert per venir si hi hagués alguna vacant, sembla que el projecte de la primera Mini Copa serà una realitat per primera vegada a la competició femenina, a diferencia de la masculina on aquest any es celebrarà la 14ª edició.

Foto: Uni Ferrol

Un regal de Reis per avançat per les categories inferiors d’aquests clubs que a banda de la il.lusió pel seu propi torneig acompanyaran als seus ídols en aquesta experiencia que de ben segur no oblidaran en la seva vida … ni grans ni petites.