CAMPIONAT ESPANYA CADET: Bona feina de les gironines

El cadet femení català ha guanyat el segon partit del campionat per un clar 100 a 23 a la selecció d’Extremadura al segon partit de la jornada i lidera el seu grup.

En aquest partit la Júlia Soler ha sortit de titular i ha jugat gairebé 16 minuts anotant 11 punts (4/6 en tirs de 2 i 1/3 en tirs de 3), agafant 5 rebots i recuperant 2 pilotes.  Per la seva banda, la Laia Moya ha jugat gairebé 14 minuts anotant 10 punts (3/5 en tirs de 2, 1/1 en tirs de 3 i ½ en tirs lliures), ha agafat 1 rebot i ha recuperat 1 pilota. 

Bona jornada inicial del campionat per l’equip i les nostres representants, ara toca descansar i demà a jugar contra Castellà Lleó que a la vista dels resultats d’avui serà el rival més complicat d’aquest grup. 

Foto: Federació Catalana Bàsquet