CAMPIONAT ESPANYA CADET: LES GIRONINES COMENCEN AMB BON PEU

L’equip cadet de Catalunya amb les gironines Laia Moya i Júlia Soler ha començat amb bon peu la seva participació aquest matí a primera hora al campionat de Huelva i ha guanyat per 77 a 64 a la Comunitat Valenciana. Les valencianes han aguantat el ritme de l’equip català, però aquest ha fet bona la diferencia de 9 punts que ha aconseguit al segon quart i l’ha pogut mantenir fins al final del partit. 

Per part de les nostres gironines bona actuació, la Laia ha sortit de titular i ha jugat gairebé 19 minuts anotant 10 punts (4/8 en tirs de 2, 0/1 en tirs de 3 i 2/5 en tirs lliures) i capturant 4 rebots. Per la seva part, la Júlia ha jugat gairebé 15 minuts amb 8 punts (3/4 en tirs de 2, 0/1 en tirs de 3 i 2/3 en tirs lliures) agafant 1 rebot i donant 1 assistencia.  

Aquesta tarda Catalunya torna a jugar i aquesta vegada el rival serà Extremadura que aquest matí ha perdut contra Castellà Lleó per 34 a 81. 

Foto: Federació Valenciana Bàsquet