Els Reis van repartint i per casa no passen

Alguns havíem demanat als Reis que ens portessin una pívot per acompanyar a la Sofia Silva després que la Colhado va fer el que va voler a la nostra zona al darrer partit. Té pinta o que no ens hem portat massa bé o s’ha exhaurit l’stock de pívots i els Reis ens passaran de llarg, però vaja no em de ser desagraïts que amb el regal de la Copa ja ens donem per satisfets per una bona temporada.

On sembla que sí s’han portat molt bé és a Vitòria on a la primera volta varen tenir la Vanesa Gidden que va marxar per Nadal per anar al Wisla i avui ja han anunciat la seva substituta: Gisela Vega. Una molt bona pívot argentina amb nacionalitat espanyola que porta uns quants anys jugant a la LF, de fet va formar part de l’Uni fa algunes temporades. Aquest darrer any va estar jugant a l’IDK la primera volta, però a l’arrivar la Colhado va demanar marxar perquè va veure que no jugaria tant com li agradaria. Amb els partits que va jugar a Gipúscoa va fer una mitja de 8 punts i 10 rebots … ens hauria anat de perles.

Foto: Nantes Rezé

Sembla que a Vitoria malgrat són novates en la categoria en això dels fixatges, malgrat apurar al darrer minut, no se’ls hi escapa una. Per la nostra banda, haurem d’esperar que la Kristina Alminaite es recuperi el més aviat possible i resar perquè a la Gladiator Silva que és la nostra única pívot real no li pitin masses faltes.

Diumenge visita Fontajau el Mann Filter amb una altra pívot gran, la Luci Pascua. Serà una bona oportunitat per veure si que no hagin passat els Reis és més o menys preocupant en funció de com ens en sortim i el trident Peters-Ibekwe-Spanou cobreixin la baixa de la lituana.

Foto: Bàsquet Vallès