LA MINICOPA SERÀ MAXI

La proposta de la Mini Copa dels equips infantils ha estat tant ben acollida que finalment en lloc de 6 equips n’hi participaran 8. Hores d’ara ja estan confirmats els següents sis equips: Uni Girona, Gernika, Araski, Uni Ferrol, Mann Filter i Campus Promete.

Els dos equips restants sortiran d’Avenida, Al-Qázeres o Cadí la Seu que ja ha confirmat el seu interés, però per ordre de prioritat depèn de la decisió dels dos anteriors al tenir l’equip de grans classificat per la Copa de la Reina.

Donat el volum de partits a disputar i que a Fontajau hi han de poder entrenar els equips seniors,  la Mini Copa es jugarà al pavelló de Sarrià de Ter els dies 10 i 11 de febrer. Així doncs, en poques setmanes petits i grans podrem gaudir d’una gran festa del bàsquet a terres gironines.

Foto: Campus Promete