La carta als Reis: biografia de la Pat Summitt

Per Reis havia demanat una pívot, però a la vista de l’èxit he optat per fer un canvi de darrera hora i posar a la llista un llibre: la biografia de la Pat Summitt. Per qui no li soni el nom, aquesta dona va ser durant 38 anys entrenadora de l’equip femení de bàsquet de l’Universitat de Tennessee on va guanyar 8 títols nacionals i va ser seleccionadora dels Estats Units on és una llegenda. Va haver de deixar prematurament l’equip fa uns cinc anys perquè li varen diagnosticar Alzheimer i aquest estiu va morir als 64 anys.

Per les seves mans varen passar algunes de les millors jugadores americanes de la història. Veient amb l’admiració amb que en parlen totes elles de la seva entrenadora crec que serà una lectura molt interessant. Això sí, toca llegir-lo en anglès, però segur que l’esforç s’ho valdrà.