CAMPIONAT ESPANYA CADET: A semifinals

La selecció catalana ha guanyat a la d’Euskadi per 55  a 34 i es classifiquen per a semifinals com a primeres de grup després d’haver guanyat tots els partits disputats.

La Laia ha sortit de titular i ha jugat 21 minuts en el quals ha anotat 8 punts (4/7 de 2 punts i 0/1 de 3 punts), ha capturat 7 rebots, ha donat 1 assistencia i ha recuperat 1 pilota. La Júlia ha jugat 14 minuts, ha anotat 2 punts (1/5 de 2 punts i 0/1 de 3 punts), ha gafat 5 rebots i ha fet 1 tap.

Ara encara no sabem els creuaments de les semifinals que en el cas de Catalunya es jugarà demà a les 15:30 perquè hi ha partits en joc. Si Canàries guanya a Madrid que és últim de grup i no n’ha guanyat cap les illes serien el contrincant, sino serà l’Aragó. 

Demà a aquesta hora ja sabrem si els Reis els hi han portat una final a les nostres gironines.

Foto: Federació Catalana de Bàsquet