Un reforç «mediàtic» pel Cadí la Seu

El Cadí la Seu aquest matí ha anunciat el fitxatge de Jude Schimmel, jugadora americana de 23 anys i gairebé 1’70 que farà de base a l’equip de l’Urgell. Fins aquí com qualsevol altre fitxatge, però la història d’aquesta americana va més enllà de les pistes de bàsquet i als Estats Units és tot un fenòmen.

Foto:  http://uoflcardgame.com

La Jude va créixer a la reserva india d’Umatilla a Mission, de l’estat d’Oregon. Allà va començar a jugar a bàsquet que li va permetre guanyar una beca per anar a la Universitat. En només tres anys es va treure la carrera i ha guanyat diversos premis tant esportius com acadèmics per les seves bones notes. Aquí la veiem amb Barack Obama fent fa poc més d’un any de moderadora a una trobada de tribus indígenes.

Foto: http://media.gettyimages.com

Tot plegat donat els seus orígens i el que ha anat aconseguint s’ha convertit en un exemple per nens i joves americans que la tenen com un referent i fins i tot malgrat la seva joventut ja ha escrit un llibre on explica la seva vida.

Des del twitter de la Confederació de tribus indies d’Umatilla aquest matí li donaven l’enhorabona pel seu fitxatge.

Jude Schimmel una jugadora amb talent i molta perseverancia que arriva a la Seu on segur que donat el seu carisma és farà un lloc ben aviat.