CAMPIONAT ESPANYA CADET: A la FINAL !!!

La selecció catalana ha guanyat a Canàries per un clar 76 a 38 i jugarà la final del campionat contra Euskadi demà a les 10 del matí. Catalunya ja va guanyar ahir a Euskadi, però no val a badar que avui han guanyat a Andalusia per 6 punts i eren les primeres del seu grup.

Pel que fa a les nostres representants gironines, la Laia ha sortit a l’equip titular i ha jugat 21 minuts, només ha pogut fer 3 punts, però ha agafat 6 bons rebots i ha donat 2 assistencies. Per la seva banda la Júlia ha jugat 17 minuts i ha fet 8 punts, ha capturat 2 rebots i ha recuperat una pilota.

A priori la final hauria de ser retransmesa per Canal Feb, però és de mal dir perquè la plataforma no és massa fiable. Així que haurem de creuar els dits a veure si estem de sort i els astres estan alineats per veure la Laia i la Júlia en acció.

Si cliqueu sobre la foto podreu veure’n unes quantes de les nostres gironines que demà disputaran la gran final del torneig.


Foto: Federació Catalana de Bàsquet