LA MINICOPA: El CREF molt ben acompanyat

Ahir el CREF va confirmar l’assistència del seu equip infantil i ja són 7 els equips confirmats, a l’espera del darrer equip que haurà de sortir d’Avenida, Al-Qázeres o Cadí la Seu si els dos primers renuncien a la seva plaça. 

Avui Mónica Messa, l’entrenadora de l’equip infantil madrileny agraïa a qui correspongués la celebració de la Mini Copa i deia que els Reis Mags sí existeixen perquè això és un somni fet realitat. 


Foto: CREF Hola

Als que ja tenim una edat és sentir el nom de Mónica Messa i ens ve al cap una gran generació de bàsquet. La Mónica va ser internacional amb Espanya 185 vegades. Va jugar les Olimpiades de Barcelona’92 on va guanyar un diploma i l’any següent a Perúgia va ser campiona d’Europa. Aquella selecció estava formada per Elisabeth Cebrian, Pilar Alonso, Ana Belén Alvaro, Laura Grande, Mónica Messa, Carolina Mújica, Paloma Sanchez, Blanca Ares, Pilar Valero, Mar Xantal, Marina Ferragut i Margarita Geuer amb Manolo Coloma com a entrenador.

Al capdavant del CREF esperem que vingui la seva presidenta, Teresa Pérez Villota que és una les jugadores emblemàtiques del bàsquet femení dels anys 60 en els quals va guanyar 7 títols de lliga i va jugar la Copa d’Europa. A més, va ser internacional entre 1963 y 1974. La Teresa és de la «quinta» de les nostres noies del CREFF Girona i aquestes en parlen meravelles de la seva qualitat dins i fora de la pista.

Foto: CREF Hola

Així doncs, a banda de jugadores infantils i seniors estem d’enhorabona perquè ens vindran unes  llegendes a gaudir de la festa del bàsquet !!!