Demà Mann Filter amb ganes de donar la sorpresa

Demà l’Uni Girona reb al Mann Filter de Víctor Lapeña per començar la segona volta de la competició. L’equip aragonès ocupa la novena posició, havent guanyat 6 partits i havent-ne perdut 7,  però segur que ben aviat sortirà d’aquesta zona de la classificació.

Foto: Mann Filter

El Mann Filter va començar molt malament la temporada guanyant només un partit a les 5 primeres jornades. Varen fer dos canvis a la plantilla i va sortir efecte perquè després varen guanyar 5 dels 8 partits següents. Per tant comparar l’equip que es va trobar l’Uni a Saragossa a la primera jornada és una pèrdua de temps. 

A finals d’octubre es va incorporar Roneeka Hodges que s’ha convertit en la sensació de l’equip. L’aler americana ha jugat les 10 darreres temporades a la WNBA i està fent uns excel.lents números. Si a aquesta bona jugadora li afegim Jenkins, Tetemontova, Vanderwal i Luci Pascua … demà ja cal que l’Uni surti ben enxufat perquè té pinta que serà un partit molt renyit. L’equip aragonès ve amb ganes de donar la sorpresa com ha indicat el seu entrenador a la prèvia del partit, per tant bon partit que ens espera demà a Fontajau per començar a escalfar motors.

Foto: ZonaDosTres