LA MINICOPA: TERMINI GAIREBÉ TANCAT

Davant la bona acollida de la Mini Copa sembla ser que es va optar des de l’organització per ampliar la convocatoria a tots els equips de la LF en lloc de només convidar als equips amb representació senior. Una altra bona idea de l’organització de l’event, fent partícep a tothom sense excloure a ningú d’aquesta festa del bàsquet.

Dilluns vinent a les 9 del vespre acaba el termini  que tenen els equips per confirmar la seva assistència a l’event. Donat l’augment d’equips l’organització ja ha indicat que la competició de la Mini Copa es jugarà als pavellons de Fontajau, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis.

Foto: Federació Catalana de Bàsquet

Aquest matí s’ha confirmat al Cadí la Seu que fa dies que havia mostrat el seu interés i per tant ja són 8 els equips confirmats: Uni Girona, Gernika, Araski, Uni Ferrol, Mann Filter, Campus Promete, CREF i Cadí la Seu.

El Bembibre no té equip infantil i per tant no podrà venir i s’està pendent de la resposta dels infantils vinculats a l’Avenida, Al-Qázeres i IDK Gipuscoa.

Així doncs, dilluns al vespre es tancarà definitivament el quadre d’equips participants i es podrà anar avançant en les següents fites. Un event d’aquestes característiques segur que implica molta feina, però veure com d’arreu d’Espanya s’aplaudeix la iniciativa a de ser un plus per l’organització que segur que aconseguirà que sigui un èxit i convertiran Girona en la capital del bàsquet.