JORNADA 14: UNI 84 – MANN FILTER 75

Començava de nou el curs i era una incògnita què veuríem avui. La veritat és que el partit ha estat molt entretingut i s’ha hagut de treballar de valent per treure’l.

Fins que l’àrbitre no ha pitat el final no l’hem vist guanyat perquè vist com ens estaven cosint a triples en qualsevol moment ens en feien un parell i es posaven davant. Afortunadament quan ha fet falta les noies d’Èric Surís han apretat en defensa i les manyes no han aconseguit tenir opció fàcil de tir. 

L’Uni ha començat el partit corrents i fent bones assistencies com ens tenia acostumats a principi de temporada abans que se’ns acabés la gasolina. De tota manera malgrat jugar bé, no eren capaces de treure’s de sobre a l’equip aragonès que a base de triples impossibles anava mantenint-se el partit. Afortunadament les gironines no han perdut els papers i han continuat treballant perquè n’hi havia per desanimar-se perquè els hi entrava tot.

A qui sembla que el descans d’aquests dies li ha anat més bé és a la «correcaminos» Buch. La Rosó ha recuperat el ritme i hem tornat a veure les seves corredisses i entrades fins a la cuina que estàvem trobant a faltar als darrers partits on el cansament ja passava factura.

Foto: Xavier Marquès

El PIS, el trident de l’Uni Peters-Ibekwe-Spanou, ha tornat a funcionar sense grans floritures, però s’han posat el mono de treball i han complert sobradament amb 19, 23 i 12 punts respectivament. La Haley sense fer soroll ni cap dels seus triples, però fent-se un tip de currar a l’ombra. La Ify a la primera part només ha donat alguna assistencia, però a la segona part s’ha sortit com a les grans ocasions i ha fet un munt de 2+1. A l’Arte a qui hem tornat a veure ballant amb el seu joc de peus per fer-se un forat sota cistella, també se l’ha notat més fresca que abans de Nadal.

Foto: Xavier Marquès

A la Leo que va marxar de vacances molt enxufada, semblava que havia perdut la confiança en el tir perquè gairebé a la primera part no ha tirat, però a la segona part ja l’hem tornat a reconèixer i ha acabat fent 10 punts amb un parell de triples  inmaculats.

La Noe avui posant seny i fins a 7 assistencies que la rauxa ja la posava la Rosó i en Surís l’ha hagut d’aturar algun cop. La Sofia treballadora com sempre malgrat que d’opció de rebot avui n’hi hagut ben poca, a poc que entrin els tirs de sota arrassarà. L’Helena i l’Ainhoa complint com sempre juguin poc o molt.

En resum, bon inici de segona volta no tant perquè hagi estat un partit espectacular sino per l’actitud de les jugadores que han donat tot el que tenien i ha tingut recompensa.

Foto: Xavier Marquès