TXATXAN DESQUALIFICAT A LA BANQUETA

Avui sembla el dia dels «impossibles», al blog aquest matí he penjat un vídeo d’una esmaixada d’una nena de 15 anys a un high school, després un vídeo d’una baralla a la lliga universitaria amb expulsió de 8 jugadores, però el que s’emporta la palma és l’expulsió al partit  d’avui contra el Mann Filter de’n Txatxan, la mascota de l’Uni … ben bé per llogar-hi cadires.

Foto: Toni Delgado

La veritat és que no he vist que estava fent, però l’àrbitre ha aturat el partit mentre estava llançant els tirs lliures una jugadora del Mann Filter i s’ha dirigit a la taula per parlar amb el delegat de l’Uni. El col.legiat amb un to ben clar i català li ha dit «treu la mascota de sota la canasta que està molestant a la jugadora i ho posaré a l’informe».

Així que ja em veig al final del partit a l’àrbitre mentre escriu a l’acta del partit preguntant al delegat com es diu la mascota per posar-ho. Demà a la Federació a Madrid quan repassin les actes amb la nostra fliparan perquè per pronunciar Txatxan si poden tirar migdia  si amb feina saben dir Girona.

Pobre Txatxan no destaca per moure’s massa precisament, però per un dia que ho fa per espantar les mosques va i l’expulsen. Pel que pugués ser, l’Uni amb bon criteri ha optat perquè no aparegués a la segona part no fos que la cosa anés a més i l’àrbitre li requises les piruletes que anava repartint a la graderia.

Esperem que siguin benèvols a la capital i el Comitè de Competició no li posi cap partit de sanció al Txatxan. Si no haurem d’apel.lar i portar-li fotos de la setmana passada de la mascota al Trueta repartint regals perquè vegi que és un tros de pa i només espantava mosques.

TOTS SOM TXATXAN !!!