A LES PORTES DE LA JORNADA 15

Ja diuen que qui espera desespera i de la desvinculació definitiva de Coulibaly del Samsun turc i la seva possible arrivada a Girona de moment no se sap res de res … ara mateix sembla que ho hàgim somniat. Per tant, a l’espera que Pere Puig tregui alguna cosa de la xistera per la propera setmana, està clar que al Ferrol aquest dissabte l’Uni anirà amb la plantilla actual, a excepció de la Kristina Alminaite que continua de baixa i en té per algunes setmanes. Almenys això suposem perquè noticies ben poques, però ens agafarem al refrany del «no news good news», així que si no sabem res senyal que tot va bé.

Les ferrolanes varen acabar l’any eufòriques aconseguint guanyar al Gernika i entrant a la Copa, però la tornada a la competició no va ser l’esperada la setmana passada al perdre contra Campus Promete per un resultat ajustat. Per tant ganes de recuperar els bons resultats davant la seva afició i si pot ser davant de l’Uni millor ja que és un dels equips a batre.

Foto: PRODEP

A més, estrenen americana, Laquinta Jefferson, provinent de Gernika i amb bons números, però que varen tallar per Nadal. Del partit d’anada recordem sobretot el partidàs de l’Anna Suarez que jornada darrera jornada està deixant mostra de la seva qualitat com deixa mostra en aquesta genial jugada davant el CREF. 

Si aquesta setmana el rally el té l’Avenida havent anat a la Seu, Ekaterimburg i jugant diumenge a Salamanca, la setmana vinent li toca a l’Uni anant dissabte a Ferrol, dimecres a Alemanya i diumenge jugant contra l’Al-Qázeres. Per tant l’objectiu de dissabte és aconseguir la victòria, maximitzar les rotacions i que el personal pugui estar relativament fresc per dimecres que ens espera un partit complicat.

Per la part alta de la classificació, en aquesta jornada també hi ha un interessant duel entre el tercer i quart classificat de la LF: el Gernika i l’Araski. Tots dos equips amb 9 victòries i 5 derrotes. Juguen a Vitòria on aquest any ningú ha guanyat encara. El Gernika ha d’arrivar picat perquè la setmana passada va perdre contra el Al-Qázeres i com es despisti es va allunyant del Perfumerías i l’Avenida a qui ja té a tres partits. Mentre, l’Araski no té res a perdre i va sumant poc a poc com les formigues. A Girona signaríem que acabessin empatats, però es veu que no és possible. Pronòstic incert, però firmaria que l’Araski s’endurà el derbi basc donant la sorpresa i dormirà tercer.

L’Avenida juga diumenge contra el Quesos el Pastor. A priori és un partit asequible pel Perfumerías, però tots els partits comencen empatats a zero i s’han de jugar, a més tenint en compte la pallissa de viatge de les salmantines des de terres russes on han jugat avui, l’equip de Zamora pot tenir la seva oportunitat i donar la sorpresa .. veurem què passa.