LA MINICOPA: AL-QÁZERES I GRAN CANÀRIA CONFIRMATS

S’havia allargat el plaç per apuntar-se a la Mini Copa a petició de tres equips que volien apurar les possibilitats. De moment l’ampliació ha valgut la pena perquè avui s’han confirmat a darrera hora dues noves incorporacions: Al-Qázeres i Gran Canària. Zamarat és el que està pendent i imaginem que demà respondrà, esperem que en sentit positiu i es puguin afegir a la festa perquè per ganes no sembla que sigui.

Especialment significativa la participació del Gran Canària perquè si ja ha de suposar un esforç per les arques de tots els equips aquest desplaçament que no estava planificat al pressupost inicial, la despesa per l’equip insular serà encara més important. Per tant, molt contents que facin l’esforç i puguin finalment formar part de la 1a. Mini Copa que passarà a l’història.

Foto: CB Islas Canarias

Només han rebutjat l’assistència Bembibre i Perfumerías, però per motius ben diferents. Els primers no tenen equip infantil i per tant miracles no poden fer i els segons sembla que «passen» del tema perquè ni s’han molestat a donar resposta.

Una llàstima, però què hi farem quedarà una competició que farà goig i haurem d’organitzar-nos molt bé per poder veure el màxim de partits.