JORNADA 15: UNI FERROL 63 – UNI GIRONA 77

S’ha complert la lògica i l’Uni Girona s’ha emportat la segona victòria  de la segona volta del Ferrol. Al primer quart les gallegues més encertades que les catalanes dominaven el partit per 24 a 15, però l’Uni ha tornat a la pista al segon quart fent un parcial 7 a 22 que li ha permès agafar el control i arrivar a mitja part amb avantatge per 31 a 37. Malgrat que l’Uni ha anat des de llavors sempre per davant en el marcador, les ferrolanes no han deixat de lluitar per la victoria i la diferencia sempre ha estat per menys de 10 punts.

Foto: César Toimil

Haley Peters que tornava al Ferrol on va jugar-hi fa dos anys, ha estat una de les més destacades amb 17 punts, juntament amb Ify Ibekwe que n’ha fet 15 i la Rosó Buch 16 amb 4 triples de 5 intents, essent escollida la MVP del partit.

Ara a descansar per dimecres afrontar el partit més important del que portem de temporada, l’anada de l’Eurocup a la pista del Wasserburg alemany.