EUROCUP: EL WASSERBURG PERD A CASA DAVANT EL KELTERN

Ahir el Wasserburg alemany, proper rival de l’Uni dimecres a l’Eurocup, va jugar el seu particular derbi alemany contra el Keltern vell conegut de les gironines a la fase prèvia de l’Eurocup. El Wasseburg va perdre per 72-75 a la seva pista, però fent un bon partit i ara tots dos equips lideren conjuntament la lliga alemanya.

L’entrenador del Wasserburg malgrat la derrota estava content amb el seu equip i comentava que ha estat un assaig general perfecte abans de l’enfrontament amb les catalanes per l’exigencia del rival.

L’entrada a la pista de les jugadores espectacular, sortint a les fosques acompanyades per nens. 

 

La pista del Wasserburg estava plena de gom a gom, malgrat que no sembla excesivament gran, això sí com la Haley Peters trepitgi la linea de banda lateral que a vegades li passa que vagi amb compte no trepitjat el peu d’algun seguidor alemany.

La seva mascota sembla bastant més animada que en Txatxan a qui encara no sabem si li han posat alguna multa o tot va quedar en una estirada d’orelles.

 Fotos: Web Wasserburg

 

Per tant, a la vista del resultat d’ahir de l’equip alemany, es demostra que si l’Uni juga com sap ha de ser capaç de portar la victoria cap a Girona. A veure si amb una mica de sort podem veure’l en directe.