L’ENTREVISTA: CESC RIERA, DIRECTIU DE L’UNI

Ahir dilluns, en Cesc Riera, directiu i també tresorer de l’Uni, va passar pels estudis de TV Girona al programa Tot Rodó per comentar diversos temes.

Sobre el partit de l’Eurocup contra el Wassemburg va comentar que és el partit més important disputat fins ara i que al rival el podem guanyar, però que té un bon nivell. Va comentar el que ahir ja anticipàvem que havien perdut contra el Keltern el cap de setmana passat. El presentador va comentar que TV Girona farà un bon seguiment, però no es va parlar de retransmissió. Per tant veurem si el podem veure per algun lloc perquè personalment no l’he trobat anunciat en lloc, a veure si a darrera hora tenim sort.

Pel que fa a la Lliga va comentar que no hi ha rival petit i que no ens podem confiar com ja hem vist en algun partit on hem patit per treure’l. Com a tresorer va dir que hi ha una partida disponible per fer algun possible fixatge, però que depèn de la direcció esportiva i li va passar la pilota a Pere Puig. 

L’única novetat és que va avançar que el sorteig de la Copa encara no té data definitiva, però que probablement serà a finals de Gener. Per tant, ja estem avisats que haurem de sentir les queixes al respecte des de Salamanca durants uns quants dies més. En aquest sentit, va voler treure ferro a la mala maror i va dir que tothom ha de mirar pel bé del bàsquet. No es va fer cap esment a quan sortirà la informació per fer la compra dels abonaments que hauria estat una bona pregunta.

Sobre el tema de la Copa evidentment hi ha d’haver una feinada impressionant i més amb el tema de la Mini Copa s’ha hagut de multiplicar, però la veritat és que no estaria de més que l’Uni fes ni que fos un tweet per comentar per exemple el que ha avançat en Cesc sobre la data del calendari, previsió d’abonaments, … 

Ja no és acontentar al Salamanca perquè es faci el que es faci ho veuran malament, el que sí ens podríem estalviar amb un petit gest per part de l’organització és veure al twitter seguidors del mateix Uni preguntant si hi ha alguna novetat sobre els abonaments o veure dissabte passat als presidents de Gernika i Araski a la mitja part del derbi basc quan l’entrevistadora els hi preguntava sobre la Copa i amb la cara pagaven dient que no tenien notícies al respecte.

Crec que tots estem  d’acord que les coses s’han de fer ben fetes i sense córrer, però la «desinformació» malgrat que s’estigui treballant molt a l’ombra no ajuda a donar una bona imatge a l’exterior i es podria evitar fàcilment amb una mica de mà esquerra i un simple comunicat.

Ahir es va fer el sorteig de la Copa masculina que es juga a Vitòria una setmana més tard i a partir d’ara les comparacions seran odioses. Esperem tenir notícies ben aviat perquè petits detalls com aquest no tapin la bona gestió en d’altres temes com la Mini Copa tant ben acollida per tothom.