EUROCUP: Trobada de companyes universitaries

Si algú devia estar especialment feliç quan al sorteig a l’Uni li va tocar el Wasserburg alemany segur que varen ser Ibekwe i Spanou. El motiu és que aquest partit les ha permès retrobar-se a la ciutat alemanya amb companyes d’estudis de la seva etapa universitaria als USA. 

Ahir al diari digital OBV-Online alemany, la Soana Lucet (núm. 53) del TSV 1880 comentava que estava molt contenta per jugar aquesta ronda ja que l’any passat no varen poder classificar-se, però sobretot perquè jugava contra la seva millor amiga que no és altra que la Ify Ibekwe amb qui va coincidir jugant a l’Universitat d’Arizona fa 6 anys.

I casualitats de la vida qui li feia l’entrevista a la Soana Lucet, és la periodista alemanya Anna Heise. L’Anna Heise també es va formar a una universitat americana, la Robert Morris, i allà va coincidir amb l’Artemis Spanou amb qui també l’uneix una bona amistat des de llavors.

Per tant, viatge i partit especial per la Ibekwe i la Spanou pels retrobaments que ha provocat aquest creuament de l’Uni i el Wasserburg alemany a l’Eurocup.