LA COPA S’ACOSTA … I JA TENIM SEIENT

Després de dies sense novetats sobre la Copa de les grans, començàvem a pensar que potser ho havíem somniat, però avui l’Uni ha posat a la venda els abonaments.

Els seguidors han pogut començar a fer les compres tant a taquilles com per Internet i la veritat és que per haver començat a les 4 de la tarda, entrant a les diferents zones es veu molt seient ocupat.

A banda, també s’ha avançat el format de competició de la Mini Copa, on s’ha optat per fer quelcom semblant al format de l’Eurocup. Tres grups de 4 equips on a cada grup jugaran tots contra tots, per fer una classificació general i posteriorment fer creuaments amb eliminatoria. Aquesta fòrmula garantirà que tots els equips juguin de 4 a 5 partits.

Això s’acosta, però ara rai ja pot començar que ja tenim seient !!!