JORNADA 16: UNI 75 – AL-QÁZERES 56

Avui hem patit i no pas per la victòria, sino perquè ens pensàvem que com la cosa s’allargués una mica hauríem de sortir els de la graderia a la pista perquè ens quedaríem sense banqueta amb tanta falta.

Sembla mentida com canvien els criteris de l’arbitratge, a Europa se senten les clatellades des del sofà de casa i no piten i aquí mires de reüll a una jugadora i ja te l’han pitat, sino que li diguin a la Peters o la Silva.

La Peters ha sortit que faltaven 3 minuts i mig per acabar el primer quart, ha tornat a la banqueta que en faltava 1 i mig amb tres faltes de regal. Al primer moment em pensava que el àrbitre tenia fixació amb ella, però al final s’ha vist que no era res personal amb l’americana perquè no ha tingut miraments amb les altres i ha expulsat a la Coulibaly, Silva i amb quatre han acabat Ibekwe i Peters.

Foto: Xavier Marquès

Arbitratge a banda, la veritat és que m’esperava més de l’Al-Qázeres. Suposo que no han tingut el dia o el desplaçament les ha afectat perquè fa un parell de setmanes varen guanyar a Gernika i jugant com avui segur que no ho devien fer, 

Per part de l’Uni menció especial per la Leo. El darrer partit que li vaig veure  contra Mann Filter després de vacances em va recordar els primers partits en que encara no s’havia destapat, però avui s’ha sortit en la linea de com va acabar la primera volta. Donant assistències de traca i mocador, 22 punts (4/7 T3 i 5/6 T2) i 7 rebots que li han valgut merescudament el MVP de la jornada. Destacades també Spanou amb 20 punts i Coulibaly amb 10 rebots, molt ben acollida per l’afició. 

Minuts per l’Helena 21 i l’Ainhoa  que com sempre mai desentonen amb la resta. Ibekwe ha acabat amb un -3 de valoració i només 2 punts esperem que dimecres torni perquè la necessitem. Alminaite només ha jugat 5 minuts, no sé si s’ha resentit perquè era un partit ideal per agafar el ritme i és extrany que hagi jugat tan poc.

Ara a descansar i a recuperar forces que dimecres de ben segur no serà un partit tan plàcid com avui.