EL SORTEIG DE LA COPA

Aquesta tarda s’ha celebrat el sorteig dels creuaments i s’ha aclarit el quadre de partits de la Copa de la Reina.

Per part de l’Uni, s’ha evitat al Perfumerías a la semifinal i el rival serà el guanyador de l’Araski i l’Uni Ferrol. Aquesta temporada només s’han enfrontat una vegada a Vitoria, amb victòria de l’Araski. L’equip gallec porta una linea ascendent, però l’Araski està per davant del Uni Ferrol i serà perquè ha estat més regular, per tant partit de pronòstic obert on qualsevol dels dos equips pot passar a semifinals.

El Perfumerías per la seva part, se les veurà amb el guanyador del partit entre el Gernika i l’Al-Qázeres. A priori el favorit hauria de ser el Gernika, però és cert que l’equip de Cáceres li ha guanyat els darrers partits disputats i s’ha convertit en el «coco» de l’equip basc a qui li té la mida presa. De tota manera, l’equip extremeny haurà de recuperar el seu joc i millorar la seva millor versió respecte al cap de setmana si vol tenir opcions contra l’equip de Gernika.

Sigui com sigui, la Copa no és la Lliga i de poc serveix comparar perquè a partit únic pot passar qualsevol cosa i qui sap si portar-nos alguna sorpresa. En poc més de dues setmanes en treurem l’aigua clara de tot plegat.