JORNADA 17: ARASKI 57 – UNI 80

El modest Araski va ser un digne rival i va plantar cara a l’Uni fins a mitja part, però a partir de llavors va distanciar-se a base de triples aconseguint-ne fins a 12 i va ser impossible retallar les diferencies malgrat que les vitorianes ho varen intentar de totes les maneres sense sort.

El primer quart l’Uni només va guanyar per dos punts, el segon va caure per cinc punts, però a la repressa l’Uni va posar la directa i amb el canell molt fi va posar distancia i l’Araski li va perdre el rastre. A l’Uni estem poc acostumats a veure’l defensant en zona, però aquesta vegada l’Èric Surís la va utilitzar tal com va fer contra Campus Promete i no li va anar malament perquè a l’Araski se li  va ennuegar.

Foto: Araski

Aquesta vegada les més destacades per l’equip gironí varen ser Ify Ibekwe amb 23 punts i 8 rebots,  la Haley Peters amb 16 punts i l’Artemis Spanou amb 6 rebots. Amb tanta qualitat a l’equip quan una no té el dia, afortunadament el té l’altra, però si volem tenir possibilitats contra l’Agu Sport ja cal que totes coincideixin perquè sino serà complicat superar l’eliminatòria.

Aquesta setmana hi ha descans europeu per recuperar forces i a partir de diumenge vinent contra el Spar Gran Canaria que si no recordo malament es jugarà al Palau Sacosta, començarà una trepidant setmana contra l’Agu a Fontajau i la disputa de la Copa de la Reina. … arriva l’hora de la veritat !!!