LA COPA: Ana Suarez baixa per lesió

Avui des del Ferrol s’ha confirmat la primera baixa per lesió per la Copa i no és altra que la d’Ana Suarez, la seva jugadora més determinant. La base valenciana estava fent una excel.lent temporada, tal com va deixar palès en la seva visita a Fontajau quan es va enfrontar contra l’Uni i va fer el que va voler amb la nostra defensa.


Foto: Uni Ferrol

Dissabte en el partit que jugava a casa l’Uni Ferrol contra el Cadí la Seu va relliscar en una jugada. Malgrat que per les imatges no pintava massa bé, ahir mateix ella treia ferro al tema conveçuda que no havia estat greu, però avui s’ha confirmat l’abast de la lesió i des del club gallec han confirmat la mala notícia. Una llàstima la seva baixa perquè ha estat una peça clau de l’equip gallec per aconseguir la classificació per la Copa i ara per una lesió no podrà disputar-la. 

pic.twitter.com/R7uydDrf1U

Problemes per a l’entrenador de l’Uni Ferrol, Lino Lopez, perquè perd a la seva millor jugadora, però sobretot un efectiu en una plantilla de per si curta per enfrontar-se a l’Araski. L’equip vitorià per la seva part encara no sap si podrà comptar amb Arrate Agirre malgrat que no són massa optimistes a que arrivi a temps de recuperar-se de la seva lesió al dit de la mà que fa setmanes que la té de baixa, però a diferencia del cas de l’Ana ja ho tenen més assumit.

Molt injustes aquestes maleïdes lesions per les jugadores perquè una cosa és perdre’s una jornada de lliga, però la classificació per disputar una Copa és molt complicada i un cop aconseguida s’ha de poder disfrutar.

Des de Girona li enviem molts ànims a l’Ana i li desitgem que la lesió no sigui res important i torni a les pistes ben aviat per deixar mostra de la seva qualitat. Jugant com ho està fent segur que hi haurà més copes i l’important és recuperar-se bé que la Lliga és molt llarga.

Ens hauria encantat veure-la de curt a Fontajau, però almenys esperem veure-la a Girona d’aquí dues setmanes animant a les seves companyes a la Copa i a les seves infantils a la Mini Copa.