Records d’una fita històrica pels «novatos»

Avui l’Al-Qázeres ha presentat en societat la seva indumentaria oficial i la de la seva afició per la Copa de la Reina que es jugarà la setmana vinent. Tal com ja va fer fa uns dies l’Araski que diumenge va tancar el plaç perquè els seguidors fessin les seves peticions i així tenir les samarretes abans de la competició.

De la resta d’equips (Uni Ferrol, Gernika, Perfumerías i Avenida) no hi ha novetats al respecte. Amb les dates en les que estem poques novetats espero, sobretot de cara a la indumentaria de l’afició perquè difícilment tindrien marge per conèixer la demanda de confecció pels seus seguidors.

En el meu cas és la primera Copa que viuré i per això suposo que m’identifico amb les mateixes sensacions que tenen els equips debutants, tant ells com jo ens estrenem. A aquests equips els envejo la il.lusió amb la que viuen l’arrivada d’aquesta competició, a diferencia dels grans. Suposo que aquests han de matar altres temes com els partits de l’Eurolliga o l’Eurocup i d’aquesta competició no en parlen perquè com bé diuen s’ha d’anar partit a partit i ho deuran fer just el dia abans de jugar les semifinals, si és que els hi dóna temps.  Pels grans aquesta competició ja està marcada al calendari i dóna la sensació que es viu com un tràmit, això sí amb la pressió d’haver-la de guanyar, a diferencia dels petits que venen sense cap pressió … que li diguin al Conquero l’any passat que venir com la ventafocs i li va pispar al Salamanca.

En fi, desconec com ha funcionat aquest tema de les samarretes commemoratives altres anys, però a mi també m’hauria agradat tenir un record de la meva primera Copa i més jugant-se a casa. Al pas que anem, si no em donen cap sorpresa de darrera hora, m’hauré de guardar l’abonament de record que després de tres dies passejant-lo ja cal que guardi com un tresor.

Foto: Al-Qázeres