Sofia Silva es desvincula de l’Uni

Aquest matí per sorpresa perquè no ens ho esparàvem s’ha oficialitzat la baixa de  Sofia Silva que ha rescindit el seu contracte amb l’Uni Girona per incorporar-se de forma inminent a un equip turc.

Sembla ser que ha estat a petició de la pròpia jugadora portuguesa que volia jugar més minuts i amb l’arrivada de Mima Coulibaly era conscient que passaria a tenir-ne pocs. 

Si fa quatre dies amb l’arrivada de Coulibaly ens n’alegràvem perquè la possibilitat de rotació s’ampliava, ara perdem efectius i s’hauran de saber gestionar els recursos. Aquesta baixa és preocupant sobretot de cara a afrontar els reptes a l’Eurocup ja que Coulibaly recordem no pot jugar al tenir l’Uni Girona les places extrangeres ja ocupades per Haley Peters i Ify Ibekwe.

Haurem de creuar els dits perquè Kristina Alminaite hagi fet net de la seva lesió perquè com recaigui l’Uni es queda sense cap pívot i recordem que la setmana vinent ens visita l’Agu Spor que entre d’altres compta amb Ann Waters que és un sostre i de garanties.

Una llàstima que la Sofia no pugui disputar la Copa perquè part del mèrit de ser-hi és seu. Li desitgem el millor per terres turques i li agraïm la seva lluita sota les cistelles.

MOLTA SORT «GLADIATOR» !!!

Foto: Xavier Marquès