La jornada dels equips de la Copa

Els equips disputen la darrera jornada de la LF abans de la Copa de la Reina amb la intenció de fer-ho guanyant els seus respectius partits per afrontar-la amb les millors sensacions.

L’Uni Girona demà rep al migdia i al pavelló de Palau al Spar Gran Canaria. A priori, hauria de ser un partit sense trascendencia entre el segon classificat i l’últim, però més val no refiar-se perquè els partits sempre comencen 0 a 0 sigui el primer o l’últim de la classificació. A més, l’Uni ara mateix deu tenir al cap, encara que no vulgui, el partit contra l’Agu Spor dimecres, la Copa a la cantonada i la baixa de Silva que haurà trastocat a l’equip. En definitiva que s’haurà d’esforçar per centrar-se, aparcar altres temes i guanyar per no despenjar-se del Perfumerías. Per cert, amb l’alicient de duel de les germanes Coulibaly, Mima i Miriam que segur que s’hauran de defensar perquè juguen en la mateixa posició.

Foto: FEB

L’Avenida juga a Saragossa amb la moral pels núvols després de la seva primera victòria a l’Eurolliga aquesta setmana a terres polaques, però probablement ben cansades de tant anar per amunt i per avall. Per tant, el Mann Filter de Víctor Lapeña té les seves opcions i personalment no descartaria que donessin la sorpresa.

El Gernika a priori té un partit plàcid jugant a casa contra el CREF Hola, però ja sabem que a vegades ens donen alguna sorpresa inesperada que no acabem d’entendre.

L’Araski, dels participants a la Copa és l’equip més necessitat moralment de la victòria perquè porten una ratxa de tres derrotes consecutives, si bé és cert que han estat contra Gernika, Promete i Uni Girona, però fan mal igual. Avui davant els Embutidos Pajariel intentaran recuperar les bones sensacions guanyant el partit.

L’Al-Qázeres sembla que ha recuperat el bon joc de la primera volta que malhauradament es varen deixar a Cáceres quan varen venir a Girona fa un parell de setmanes i no vàrem poder gaudir. Així que intentarà continuar amb els darrers bons resultats guanyant a la Seu. 

L’Uni Ferrol juga a Donosti contra l’IDK, un partit d’entrada de resultat incert perquè les jugadores d’Azu Muguruza sembla que comencen a retrobar-se mentre que les ferrolanes sense Ana Suarez tindran molt poca rotació i això pot passar-los factura. Per cert, que malgrat l’Uni Ferrol va anunciar la baixa per la Copa de la jugadora valenciana, ella sembla que encara no es descarta del tot i deixa la porta oberta la seva participació. Tant de bo tingui raó i arrivi a temps perquè es mereix poder ser-hi.

En fi partits interessants pels equips «coperos» tots ells amb ganes de victòria per encarar la Copa amb optimisme … a veure que ens deixa veure CanalFeb.