JORNADA 18: UNI 72 – SPAR GRAN CANARIA 58

Partit atípic el d’avui, a un hora diferent i a un lloc diferent, les 12 del migdia i al Pavelló de Palau. Així d’entrada m’ha fet pensar en un partit de costellada o de festa major acostumats a estar a Fontajau que és inmens amb la seva majestuositat i en canvi jugar al Palau era com estar en familia.

Pel que fa al partit, tràmit superat encara que el resultat es força enganyós perquè sembla que el partit ha estat un passeig per a l’Uni i les canàries s’han arrivat a posar a 7 punts de les gironines. El primer i segon quart l’Uni els ha guanyat per un parcial de 23-13, el tercer ha estat de color canari per 11-18 i el quart per a l’Uni per 15-14.

Foto: Xavier Marquès

Pel que fa a l’aspecte anotador han destacat Peters, Ibekwe, Leo i Coulibaly amb 15, 13, 12 i 10 punts. Els rebots han estat per Ibekwe amb 10, Peters amb 9 i la Rosó (sí la Rosó) i la Mima amb 8.

Un dels alicients era presenciar el duel de les germanes Coulibaly que durant el partit s’han estat defensat. En algun moment del partit he dubtat que fossin germanes perquè no hi ha hagut cap gest de complicitat, però a l’acabar el partit s’han estat fent fotos juntes i per tant és evident que tenen molt bona relació i a més són unes professionals.

Foto: Xavier Marquès

També he après que quan et piten dues faltes intencionades te’n vas al vestuari, no ho havia viscut mai i ho desconeixia. Malhauradament, l’expulsada ha estat Spanou amb un parell de faltes que han estat molt, però que molt riguroses i ens hem quedat sense l’art de l’Arte des del final del tercer quart.

M’ha donat la sensació que Èric Surís trigava més a fer rotacions, potser només ha estat una sensació, però al primer quart normalment jugaven ja totes i avui gairebé no hi havien hagut canvis, potser s’ha notat l’efecte de la baixa de Silva.

Foto: Xavier Marquès

Personalment no entenc que l’Ainhoa avui tampoc hagi entrat a les rotacions com tampoc ho va fer la setmana passada guanyant de 23 a casa de l’Araski. En cinc dies l’Uni potser haurà de jugar tres partits i no es pot prescindir de cap jugadora i menys de la qualitat de l’Ainhoa que sempre que surt ho fa bé. Com és aquella dita que ens en recordem de Santa Bàrbara quan trona, doncs potser que ho fem quan només està ennovulat.

Entrem a una setmana que pot acabar sent fantàstica o decebedora depenent dels resultats que s’aconsegueixin. Dimecres ens toca gaudir d’un partidàs contra el Bellona Agü Spor amb 5 jugadores WNBA i el cap de setmana la Copa, l’anomenada competició del KO. Esperem que per l’Uni sigui OK, però serà molt complicat perquè ningú regalarà res.

SOM-HI UNI !!!