Girunins arriva l’hora de la veritat !!!

Doncs sí, després d’alguns messos amb partits on l’únic objectiu era estar a dalt de la classificació per no perdre de vista l’Avenida, jugar la Copa i superar eliminatòries europees, aquesta setmana a l’Uni li arriva l’hora de la veritat, primer contra un poderós Agü Spor i després amb el repte d’aconseguir el títol de la Copa.

Probablement l’Uni mai ha tingut una plantilla amb tanta qualitat com l’actual, però també és cert que fins ara no ha tingut la necessitat de demostrar-ho perquè no s’hi jugaven gairebé res. Avui repassava els perfils que vaig escriure sobre cadascuna de les jugadores fa messos i després de totes aquestes jornades, reafirmo el que en pensava.

Hi ha molt nivell, però només queda un repte i és que totes coincideixin tenint el dia bo perquè fins ara un dia ha sobresortit una, un dia una altra i així hem anat fent, però si la memòria no em falla no recordo cap partit que totes hagin estat destacades, potser sí en alguns minuts, però no pas tot el partit.

Si el PIS, el nostre trident Peters-Ibekwe-Spanou carbura i no perdem components, la Leo té una de les seves màgiques tardes que ens n’ha regalat unes quantes, la Rosó continua amb el ritme trepidant, la Noe té el canell fi i així totes i sobretot defensem mossegant, a aquest equip no hi ha qui el pari i tant serà qui es posi al davant. Ara, si no les tenim alineades, haurem de resar perquè els contraris tinguin més mancances que nosaltres perquè aquests dies ningú regalarà res i tots venen amb opcions de donar la sorpresa.

Així que feta la presentació oficial de la Copa avui, ara sí que comenci l’espectacle. Aquesta setmana se’ns farà molt llarga, però com la disfrutarem !!!

El motiu dels sobrenoms:

4 – Leo Rodríguez, «Magic Leo»

6 – Rosó Buch, «El correcaminos beep beep»

7 – Haley Peters, «La pistolera de l’Uni»

8 – Ainhoa López, «La Messi de l’Uni»

9 – Noemí Jordana, «La directora d’orquestra»

11 – Kristina Alminaite, «L’anxaneta»

14 – Mima Coulibaly, «Gladiator» (*)

15 – Artemis Spanou, «La Colosa de Rodes»

16 – Helena Oma, «La Campanilla»

25 – Ify Ibekwe, «El retorn de la Supergirl»

Èric Suris & CIA, «Men in blue»

L’incombustible Vicenç Bordas

Doctor Vila & Beti Orden

(*) «Gladiator», amb el permís de la Sofia Silva 😉  a qui trobarem a faltar perquè també la vàrem batejar així, però crec que a la Mima Colibaly també li escau.