LA COPA: Presentació amb tres jugadores històriques i unes que ho volen ser en breu

Aquesta tarda s’ha presentat oficialment a Girona la Copa de la Reina de bàsquet amb la presencia de diverses autoritats:  l’Alcaldesa de Girona (Marta Madrenas), el vicepresident de la FEB (José Antonio Montero), el president de la Federació Catalana de Bàsquet (Joan Fa), el president de l’Uni (Llorenç Biargé),  representant dels Esports de la Generalitat de Catalunya (Josep Pujols) i de la Diputació de Girona (Fermí Santamaría).

També hi han assistit tres històriques jugadores gironines internacionals absolutes a qui se’ls hi farà un merescut homenatge durant la competició: Carme Vilagran, Lolita Iglesias i Anna Junyer. Les dues primeres components del CREFF Girona de qui al blog tenim un post i una entrevista que els hi varen fer durant un partit, i Anna Junyer d’una generació més recent, jugadora entre d’altres del Dorna Godella.

A banda, també hi ha estat present l’Uni Girona en ple i evidentment la Copa. Tant de bo la propera setmana s’hagin de tornar a veure tant les jugadores gironines amb l’Alcaldesa per fer-ne l’ofrena.