Demà contra l’Agü es preveu partit entretingut a Fontajau

Demà a Fontajau ens visita el Bellona AGÜ Spor i per nom qui més ens poden sonar són la Chelsea Gray  i Ann Wauters, però mirants els seus números no destaquen sobre la resta de l’equip, al contrari hi ha 7 jugadores amb uns números molt semblants. Està clar que tenen un equip molt compensat i tenen recanvis contrastats per totes les posicions.

Mirant les estadístiques de la FIBA l’equip turc té millor percentatge de tir que l’Uni que ja és dir i en la resta d’aspectes té un nivell similar, a excepció del rebot on l’Uni tenia avantatge agafant una mitja de 7 rebots més per partit, però recordem que demà només comptem amb Alminaite com a pívot pure per la baixa de Sofia Silva.

Ems sembla que serà un partit renyit contra un rival del nivell de l’Uni amb un equip força solvent on veurem espectacle perquè les de l’Agü tenen una mitja de 74 punts.

Això sí, probablement  la defensa tampoc sigui el seu fort perquè a la Lliga de Turquia està classificat el quart i ha perdut cinc partits, per tant invencible no és i se’l pot guanyar, veure’m si acabem amb victòria i pletòrics de moral per afrontar la Copa.

Fotos: FIBA