BON DEBUT DE SOFIA SILVA AMB EL GALATASARAY TURC

Aquesta setmana Sofia Silva s’ha incorporat al Galatasaray turc i ahir va debutar a l’Eurocup jugant a Italia contra el Ragusa de Laura Nicholls. Bona estrena de la Sofia amb victòria i jugant 18 minuts, en els quals va anotar 8 punts i va agafar 7 rebots. A l’equip turc està a les ordres de Marina Maljkovic que s’estrena aquest any al Galatasaray i a qui de moment li van molt bé les coses perquè va 2a. a la Lliga i a l’Eurocup està a la ronda dels 8.

Foto: Galatasaray

Si l’Uni i el Galatasaray superen l’eliminatoria actual i la següent tornaríem a veure a la Sofia a Fontajau disputant la semifinal de l’Eurocup. De moment tots dos equips progressen favorablement, però encara falta molt per fer.

Foto: Alessio Mauro

Sabem que és una incondicional seguidora i ens llegeix amb asiduïtat pel que ens fa especial il.lusió saber que les coses li van bé. Demà comença la Copa i part del mèrit que l’Uni hi sigui és d’ella, no ens n’oblidem.

Des d’aquí li enviem una abraçada a la Sofia i li desitgem el millor per terres turques, tant de bo la tornem a veure per Fontajau que serà un bon senyal.