LA COPA: L’UNI A PUNT PER SEMIS

Aquest matí l’Uni ha fet una lleu sessió de tir a Fontajau i ja vetlla armes esperant que siguin les 7 de la tarda per enfrontar-se a la primera semifinal contra l’Araski de Vitoria.

Foto: Uni Girona

És una incògnita veure com es recuperarà l’equip de Vitoria del partit i la tensió d’ahir, però és tal la il.lusió que segur una cosa compensarà l’altra. Per part de l’Uni, dimecres contra l’Agü Spor va jugar el millor partit de la temporada i a poc que jugui a aquest nivell no hi haurà qui el pari. L’única incògnita es saber com afrontarà la pressió de jugar a casa i jugar-se el pas a la final.

Si ahir va haver-hi un molt bon ambient i feia una mica de por perquè no s’esperava una gran entrada, avui Fontajau farà goig i serà espectacular. Els girunins ja cal que ens posem les piles per fer-nos escoltar perquè l’afició de Vitoria ahir ja va donar mostres del que es capaç.

SOM-HI UNI !!!