Merescut homenatge del Barça a Encarna Hernández

Diumenge mentre veiem la final de la Mini Copa a Fontajau, a l’Encarna Hernández, pionera del bàsquet espanyol amb 100 anys acabats de fer, li varen fer un homenatge al Palau Blaugrana coincidint amb el partit del Barça contra el ICL Manresa per haver jugat a l’entitat més de 9 anys.

Sort que varen guanyar i l’Encarna va poder gaudir de la victoria perquè tal com està el pati a la secció del Barça només hauria faltat que hi hagués hagut de veure mocadors.

La niña del gancho es va convertir aquest diumenge en la primera dona que rep el carnet de veterana de l’entitat i es va fotografiar entre d’altres amb Juan Carlos Navarro i  AnteTomic, així com amb Raquel Barrera, la directora del documental dedicat a la seva vida.

A la web del Barça es varen fer ressó de la noticia, no tots els dies es fan homenatges a llegendes centenàries.

Per molts anys i molt merescut Encarna !!!

Foto: www.fcbarcelona.es