Preparades per la batalla a Kayseri

A la premsa de Turquía que parla avui del partit de demà a banda de comentar que els hi fa falta guanyar de nou punts diuen que l’Uni va ser superior a l’Agü al partit d’anada. Sembla que l’entrenador local a Fontajau anava fent l’espectacle amb els àrbitres, però en el fons no els hi ha donat la culpa de la derrota. Això sí, els turcs sembla que són gent més aviat de poques paraules perquè les noticies dels diaris digitals són de llargues com un parell de tweets.

A la crònica de la web de la FIBA que es fan ressó de la derrota contra el Perfumerias, Ify Ibekwe comenta que malgrat haver jugat tants partits en pocs dies són professionals i que si juguen com un equip es passarà l’eliminatoria.

Foto: Xavier Marquès

Avui veig que el partit ja s’anuncia per TV Girona a les 5 de la tarda, afortunats els que esteu a terres gironines que el podreu veure per la televisió directament. Els que estem fora de la provincia haurem de posar un ciri a veure si amb sort el podem veure per la web de TV Girona perquè malgrat es fa per la web mai he aconseguit veure cap jugada sencera que se’m penja, sino em tocarà fer morse donant a l’intro per anar seguint les estadístiques de la FIBA.

Per cert que si algú vol arrivar-se demà a la tarda a Kayseri té l’entrada gratuïta gratuïta per veure el partit que les estan repartint al Forum de Kayseri segons informen a la seva web.

Foto: Bellona Agü

Esperem que l’Uni s’hagi refet de la derrota a la Copa i puguin jugar al mateix nivell que al partit d’anada perquè s’hi ho fa no hi haurà ni Gray, ni Wauters, ni ningú que les pari.

SOM-HI UNI !!!