ADÉU A L’EUROCUP AMB PALLISSA A TÚRQUIA

Malgrat estar anunciat a la graella de Girona TV, cinc minuts abans del partit l’Uni ha avisat que lo més calent a l’aigüera perquè no hi havia senyal. Així que ha tocat seguir-lo amb les estadístiques de la FIBA i vist com ha anat, probablement millor no haver-ho vist  en viu i en directe perquè avui no era el dia de les nostres i s’ha vist ben aviat que no hi havia res a fer.

Èric Surís ha tret d’inici l’equip de gala amb Jordana, Leo, Peters, Spanou i Ibekwe, però d’entrada no ha evitat que l’Agü sortís molt fort. L’equip gironí poc a poc s’ha anat recuperant i gràcies als punts de Ibekwe al final del quart s’acostava amb un esperançador 14 a 11 per les turques.

Al segon quart l’Agü s’ha anat allunyant de les gironines i li ha guanyat la partida en tots els sentits. Les catalanes tenien només un 20% d’efectivitat en el tir enfront del 40% de les contràries. No tenien el joc fluïd de les turques que ja havien donat 10 assistències per 2 de les catalanes i pel que fa a l’aspecte defensiu les turques tenien 11 faltes per 5 les nostres denotant que l’intensitat defensiva tampoc devia ser la desitjada. Amb aquest panorama s’arribava al descans amb una diferencia de 14 punts, 38 a 24 (parcial del segon quart 24-13) que vist com anava tot plegat o millorava molt la cosa o teníem l’eliminació assegurada.

Al tercer quart ha continuat l’hemorragia i l’Agü se n’ha anat als 5 minuts de la represa de 26 punts i l’Uni s’anava desplomant en caiguda lliure. Peters i Spanou continuaven desaparegudes en l’aspecte anotador i malgrat Leo, Alminaite i Ibekwe anaven anotant no compensaven l’efectivitat de l’Agü. Al final del tercer quart el marcador arribava al 74-41 i era evident que això ja no es podia reconduïr (parcial del tercer quart 36-17).

L’Uni ha guanyat el darrer quart per un ajustat 13 a 11, però tot i així el partit ha acabat amb pallissa de les turques per 85-54 on la màxima anotadora ha estat Alminaite amb 12 punts, seguida de Rosó i Leo amb 9 i 8 punts. Cap jugadora del trident PIS (Peters, Ibekwe, Spanou) ha superat els 10 punts, de fet Peters que ens té molt ben acostumats ha fet 3 tristos punts, així estava complicat.

Setmana per oblidar de l’Uni havent perdut la Copa i avui dient adéu a Europa. Veia complicat guanyar el partit, però la veritat no m’imaginava que ens passessin per sobre d’aquesta manera perquè a l’anada elles no varen jugar malament i vàrem saber plantar-los cara.

Ara només queda la Lliga i toca treballar per reconduïr la situació el més aviat possible perquè divendres passat ja vàrem veure que a la Lliga ningú regala res i com t’encantis qualsevol equip amb ganes ens pot fer patir.