La «kalejira» de la Copa del Rei

Demà comença la Copa del Rei a Vitòria i a banda dels partits, els seguidors del Baskonia organitzen pel seu compte dissabte una «kalejira» per la ciutat. Així d’entrada a mi per «kalejira» no em venia res, però Sant Google que és molt espabilat m’ha xivat que és una rua o patxanga. 

Aquestes imatges són de l’any passat on a la Corunya ja ho varen organitzar i aquest any com a amfitrions repeteixen, no m’extranya amb l’ambientillo que es genera. Ja s’hauria pogut plagiar diumenge a la tarda per fer l’espera més curta que la tarda es va fer eterna. Que algú s’ho apunti a un post-it per si d’aquí 30 anys ens tornen a concedir l’organització tenir-ho en compte. 

Per cert que avui he vist que el Barça continua en la seva linea i al Navarro l’han operat d’apendicitis. Esperem que no n’acusin la baixa perquè tal com van més d’un en lloc del kalejira es farà l’harakiri. 

Si reserváis con Booking aprovecharos de un 10% de descuento.  Reservando en la App con el código dolval14 o bien accediendo a su web a través de este enlace.