La «kalejira» de la Copa del Rei

Demà comença la Copa del Rei a Vitòria i a banda dels partits, els seguidors del Baskonia organitzen pel seu compte dissabte una «kalejira» per la ciutat. Així d’entrada a mi per «kalejira» no em venia res, però Sant Google que és molt espabilat m’ha xivat que és una rua o patxanga. 

Aquestes imatges són de l’any passat on a la Corunya ja ho varen organitzar i aquest any com a amfitrions repeteixen, no m’extranya amb l’ambientillo que es genera. Ja s’hauria pogut plagiar diumenge a la tarda per fer l’espera més curta que la tarda es va fer eterna. Que algú s’ho apunti a un post-it per si d’aquí 30 anys ens tornen a concedir l’organització tenir-ho en compte. 

Per cert que avui he vist que el Barça continua en la seva linea i al Navarro l’han operat d’apendicitis. Esperem que no n’acusin la baixa perquè tal com van més d’un en lloc del kalejira es farà l’harakiri.