JORNADA 19: QUESOS EL PASTOR 61 – UNI 88

Bona actitud la de l’Uni després de la setmana negra aconseguint la victòria a Zamora, en un partit molt plàcid que ha dominat de principi a fi. Sense excessius esforços i amb 11 triples que altres dies hem trobat a faltar

Al final del primer quart l’equip gironí ja guanyava per 10 a 24, amb la Leo, Spanou i Ibekwe portant el pes de l’anotació. A la mitja part l’equip ha marxat al vestidor amb 26 a 42 i amb Haley Peters tocada moralment perquè malgrat posar-hi de la seva part no tenia el seu dia en atac, afortunadament a la segona meitat ha millorat i ha acabat amb millors sensacions.

Foto: Uni Girona

Alminaite amb 7 rebots de tant en tant va deixant detalls de qualitat, a final de temporada segurament no hi haurà qui la conegui de com va jugar els primers partits, però encara té molt marge de millora no ens enganyem.

Surís ha fet jugar a tot l’equip, inclús Ainhoa els darrers tres minuts, encara que personalment i malgrat la diferencia ha arrivat un punt que ja en tenia els meus dubtes.

Foto: Uni Girona

Al final del partit 27 punts de diferencia amb Leo com a millor jugadora amb 20 punts i  8 rebots, seguida de Ibekwe amb 18 punts i 10 rebots. Mima Coulibaly també ha destacat anotant 14 punts amb una bona efectivitat sota cistella.

Als propers partits toca no relaxar-se i continuar sumant per assegurar una bona posició de cara als playoffs, no queda una altra. Avui l’Avenida ha patit d’entrada amb el Gernika, però finalment ha aconseguit la victoria, així que de moment tot continua igual a la part de dalt.