Sofia Silva avança a l’Eurocup

Qui sí s’ha classificat per la següent ronda de l’Eurocup és el Galatasaray de Sofia Silva. A l’anada l’equip turc va guanyar al Virtus Ragusa a Itàlia per 77 a 67 i dijous passat a la tornada disputada a Istambul varen tornar a guanyar per 68 a 66.

La Sofia aquest dijous va jugar 16 minuts en els quals va agafar 3 rebots i va anotar 2 punts. Sembla que està comptant amb la confiança de Marina Maljkovic perquè fer-se un lloc amb la qualitat de la plantilla turca no ha de ser gens fàcil. 

El proper rival del Galatasaray encara no sé sap perquè en aquesta ronda s’incorporen els equips de l’Eurolliga que no és classifiquen pels creuaments i encara no està tot definit.

Estarem ben atents a com li van les coses a la Sofia perquè ara que ja no podem animar a l’Uni en aquesta competició, almenys que la guanyi algú que coneixem i ens cau bé. 🙂

Molta sort gladiator !!!

Foto: FIBA