L’UNI ESPERA AL CREF DIUMENGE

Diumenge visita Fontajau el CREF de Madrid, penúltim classificat de la LF amb només 4 victòries que la setmana passada va estrenar entrenador. A priori, l’Uni hauria de treure el partit sense problemes, però més val no refiar-se perquè un dels problemes d’aquests partits de la Lliga que resten és que l’equip es relaxi i ens donin una sorpresa.

Foto: CREF

També serà el primer partit de l’equip a casa després de la Copa i l’eliminació a l’Eurocup per tant primer contacte directe amb l’afició després dels dos pals rebuts i suposo que l’equip voldrà fer-ho d’allò més bé per recuperar la comunió amb la gent. Encara queda el repte de la Lliga i tots ens hem d’animar que ara ve lo bo.

Personalment un dels altres alicients que té aquest partit es veure si a l’equip madrileny l’acompanyarà la seva presidenta, Teresa de Villota. De fer-ho podríem tenir foto de familia amb les jugadores del CREF Girona amb qui varen compartir temporades a primera divisió.