AINHOA, ànims i a seguir treballant sense treva

Al resum del partit d’ahir contra el CREF m’hauria agradat poder dir que tot l’equip va jugar de pena la primera part, però no ho vaig poder fer perquè hi ha una jugadora a qui no li podem retreure que no defensés perquè senzillament no li varen donar l’oportunitat.

Potser estava tocada i no ho sabem perquè avui també hem sabut que l’Alminaite i la Rosó aquesta setmana han estat amb angines, però no sé en el cas de l’Ainhoa potser és gafe i ho arreplega tot pobre noia, però la veig de força aprop i sembla que fa cara d’estar saludable i forta com un roure.

Estic convençuda que té unes ganes de sortir que com li cridin no s’enrecordarà ni de treure’s el xandall i per això veient que ahir l’equip estava mancat de tensió potser hauria espabilat al personal o almenys segur que ho hauria intentat, però des de la banqueta és difícil ajudar.


Foto: Xavier Marquès

Quan estiguis a la banqueta i vagin passant els minuts que sàpigues que no estàs sola que tens un munt de «girunins» al darrera que et fan costat, el que passa és que no ens deixen seure a la banqueta perquè ens farien fora com al Txatxan. Això sí, ja ens coneixeràs perquè quan surtis t’aplaudirem fins que ens facin mal les mans.

Sigui com sigui Ainhoa, toca continuar treballant sense treva com de ben segur estàs fent a tots els entrenaments i no desanimar-se que tard o d’hora arrivaran els minuts i segur que ens deixaràs a tots amb la boca oberta com has fet quan t’han donat l’oportunitat.

Sobretot tu no perdis el somriure que llavors sí que estarem perduts perquè el que li convé a l’equip es recuperar l’alegria i tu d’això n’aportes un munt.

UNA ABRAÇADA DES DE LA GRADERIA !!!

2 comentarios

  1. Hola Laura,
    sí, sí, estar está, más sana que un roble y calentando con total normalidad en todos los partidos, pero como no sale no la incluyen en las estadísticas … de eso nos ‘quejamos’. Saludos

Los comentarios están cerrados.