GERNIKA, propera destinació de l’UNI

Dimecres a les 20:00 l’Uni juga a la pista del Gernika que després de la derrota d’ahir es comença a despenjar del capdavant i malgrat que encara ocupa la tercera posició, els seus perseguidors estan només a dues victòries. Ahir va perdre contra Campus Promete que ve molt fort pel darrera i a més les de Logronyo li varen guanyar el goal average al equip basc com ja varen fer fa unes setmanes amb l’Araski.

Foto: Gernika

A més, lo de Gernika els propers partits pot ser una caiguda lliure perquè la baixa d’Amisha Carter és molt important pel que dubto que pugui mantenir la tercera posició fins que s’acabi la lliga regular. El pes de l’equip ara recau en Asurmendi, Pina i la croata Sandric. Ahir Maria Pina va jugar de quatre cobrint la baixa de Carter, però varen fer curt de banqueta amb la cinquena de Sandric (18 punts) i finalment el Promete es va emportar la victoria, malgrat la gran actuació d’Asurmendi (27 punts).

Dimecres si en condicions normals l’Uni ho hauria tingut complicat, en la situació actual les opcions de victoria augmenten malgrat que depèn de l’Uni que suposem que jugant contra un equip d’entitat s’exigirà més i estarà centrat des d’inici. A veure si amb una mica de sort Canal FEB ens deixa veure alguna cosa ni que sigui bàsquet mut.