JORNADA 21: GERNIKA 61 – UNI 50

El Gernika davant la seva afició que omplia el pavelló fins a la bandera s’ha imposat a l’Uni  per 61 a 50. Un resultat que fa justicia al que s’ha vist a la pista i és que les defenses han estat molt intenses i fer una cistella fàcil ha estat tot un suplici per tots dos equips com denoten els baixos percentatges d’encert en el tir.

L’equip basc ha pogut comptar amb la recent incorporació, Amstrong que ha fet 7 punts i s’ha sobreposat a l’absencia d’Amisha Carter. Durant bona part del partit s’ha pogut veure jugant quatre jugadores nacionals fet que posa en valor la victoria aconseguida davant l’equip gironí. 

Foto: Gernika

A  l’Uni avui no ha jugat Alminaite, Leo ha estat qui ha portat el pes de l’equip amb 18 punts i Coulibaly amb 16 rebots s’ha fet un tip d’agafar-ne.

Avui no hi ha res a objectar a l’actitud de l’equip perquè han lluitat i han fet tot el que han pogut en defensa, però malgrat intentar-ho sempre han anat a remolc del Gernika que finalment s’ha emportat la victòria igual com va fer amb l’Avenida.

Foto: Gernika

Diumenge vinent visita Fontajau el Campus Promete que avui ha perdut contra l’Avenida i no es pot permetre una altra ensopegada si no vol allunyar-se de les places de playoff. Partit que es preveu molt interessant perquè el Promete a la 2a. volta només ha perdut dos partit i un és contra l’Avenida, per tant rival a respectar perquè no posarà les coses fàcils.

SOM-HI UNI !!!